Overheid en Onderwijs

PROambt is een pensioenadviesbureau gespecialiseerd in de publieke sector. Wij adviseren werkgevers, werknemers en bestuurders uit de overheid en het onderwijs over inkomenszekerheid bij pensionering, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Bouwen uw werknemers pensioen op bij het ABP? Bouwt u als ambtenaar of werknemer zelf pensioen op bij dit pensioenfonds of neemt u als politiek bestuurder deel aan de APPA-regeling? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Klik hieronder verder en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsleven en Gezondheidszorg

PROambt biedt werkgevers en werknemers uit het bedrijfsleven en de gezondheidszorg een vernieuwende en betaalbare regeling, die gebaseerd is op deeltijdwerken en deeltijdpensioen. Deze combinatie zorgt voor Duurzaam Doorwerken en zorgt ervoor dat de groep 60-plussers binnen uw organisatie langer en vitaler aan de slag blijft.

Bouwen uw werknemers pensioen op bij het PFZW, het PMT of een ander (bedrijfstak)pensioenfonds? Bouwt u als werknemer zelf pensioen op bij een van deze pensioenfondsen of neemt u deel aan de vakbond of ondernemingsraad? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Klik hieronder verder en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u een vraag?Stuur ons een bericht Of bel: 06 524 11666