PROambt wederom geslaagd voor ISO 9001-norm - 30-04-2018

In de bedrijfsfilosofie van PROambt staat kwaliteit van de dienstverlening centraal. Daarom streven wij steeds naar de nieuwste ISO-certificering. Deze maand is door een externe auditor wederom vastgesteld dat PROambt vanaf de eerste audit voldoet aan de eisen voor de ISO 9001:2015 norm. Dit houdt in dat de behoeften en verwachtingen van de klant bij ons altijd voorop staan.

ISO 9001 is dé internationale op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. In deze nieuwe, in 2015 ingevoerde ISO norm, staan de behoeften en verwachtingen van de klant centraal. Onder meer de High Level Structure (HLS); een soort raamwerk waar alle rapporten aan moeten voldoen, maakt kwaliteitsvergelijking van diverse aanbieders gemakkelijker voor de klant.  

Meer nadruk op leiderschap

Bij het recent uitgevoerde onderzoek werd vastgesteld dat PROambt aan de strengste auditdoelstellingen voldoet. De ISO-certificering 9001:2015 wordt dus geprolongeerd. Deze nieuwste variant ISO 9001:2015 vraagt nog meer dan de oude norm uit 2008, betrokkenheid van de directie bij het kwaliteitsmanagementsysteem. Dat betekent dat de verantwoordelijkheid niet meer alleen bij een kwaliteitsmanager neergelegd kan worden. Misschien goed om te weten dat onze directeur mr.drs. Hans van den As deze functie zelf vervult. Ook in de toekomst zal PROambt continue blijven streven naar de hoogste kwaliteit in advisering, dienstverlening en bedrijfsvoering.

Informatie

Mr. drs. Hans van den As: 06 524 11655


Bekijk de andere nieuwsbrieven