PROambt geeft toekomstperspectief - 27-06-2018

Al meer dan vijftien jaar is PROambt in Nederland dé specialist op pensioengebied. Zowel voor het bedrijfsleven, gezondheidszorg, overheid en onderwijs. PROambt geeft iedere pensionado in spe, inzicht in een zonnige toekomst. Daarnaast is PROambt specialist op het gebied van mobiliteit voor alle leeftijdsgroepen. Als het even niet zo lekker gaat, helpt PROambt bij het vinden van een nieuwe, uitdagende baan. En zorgt en passant dat financiële zekerheid is gegarandeerd. Dus om welke reden je de support van PROambt ook zoekt; een plezieriger toekomst komt binnen handbereik. Kortom: PROambt geeft toekomstperspectief.

PROambt is hoe dan ook de juiste partner voor een prettige toekomst. Het unieke adviesmodel ‘Later is NU!’ verschaft iedere aanstaande gepensioneerde concreet inzicht in zijn of haar financiële toekomst. Je weet precies waar je aan toe bent. Je kent je netto besteedbaar inkomen in een willekeurig te kiezen balans tussen vrije tijd, inkomen en pensioen. De financieel specialisten van PROambt geven altijd helder advies. Hun concrete berekeningen en duidelijke grafieken verschaffen inzicht in het netto besteedbaar inkomen. Geregeld zorgt dit voor een aangename verrassing. Door allerlei regelingen verschilt het netto besteedbaar inkomen vóór en ná pensionering vaak niet zoveel.

Beter scenario

Ook als je pensioen nog (lang) niet in zicht is, kun je werken aan een prettiger toekomst. Je moet er toch niet aan denken dat je iedere dag met tegenzin naar je werk gaat? Volgens de loopbaanbegeleiders van PROambt is dit een keuze. Dit hoeft namelijk niet. Er is altijd een ander, beter scenario denkbaar. Dit geldt ook voor diegene die hun baan dreigen te verliezen. Misschien biedt juist dit de kans om eens iets heel anders te proberen. Ook deze mensen geeft PROambt toekomstperspectief.

Nieuwe uitdaging

Hoewel de beide pijlers van PROambt 'Pensioenadvies' en 'Mobiliteit' op het eerste gezicht verschillend zijn, hebben ze allebei te maken met mensen, werk en inkomen. In dit kader is het goed om te weten dat PROamt al meer dan vijftien jaar ervaring heeft met het vertrouwelijk beheren van persoonsgegevens. Deze gegevens worden -zoals vastgelegd in onze Privacyverklaring- verwerkt conform de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Hoe dan ook: PROambt geeft in alle situaties toekomstperspectief. Soms met een nieuwe uitdaging, door een vertrekregeling of wellicht door de persoonlijke mogelijkheden van eerder met pensioen te verkennen...

Meer weten?

Benieuwd naar uw toekomstperspectief of dat van uw medewerkers? Hans van den As (06 524 11655) vertelt u graag meer.

Volg ons nu ook op LinkedIn!


Bekijk de andere nieuwsbrieven