Ieder nadeel heeft zijn voordeel

Ieder nadeel heeft zijn voordeel

Door de Corona-crisis verlopen alle individuele pensioenadviesgesprekken sinds begin maart via een beeldverbinding. Dat is natuurlijk even wennen voor zowel werknemer als adviseur. En toch, de reacties zijn onverdeeld positief! Daardoor besparen de adviseurs van PROambt kostbare reistijd en reiskosten. En dat geldt zeker als het om slechts 1 of 2 pensioengesprekken per werkgever gaat …

Daarom bieden wij vanaf nu alle werkgevers pensioenadviesgesprekken voor hun werknemers aan tegen een substantieel lager tarief. In plaats van € 995 per individueel gesprek betaalt u vanaf nu slechts € 595 per gesprek, een blijvend kostenvoordeel van 40%. Via een beeldverbinding zal een deskundig adviseur uw werknemer overzicht en inzicht geven in de financiële toekomst, het generatiepact of vervroegde pensionering. Uiteraard met de professionaliteit en de persoonlijke aandacht die men van PROambt mag verwachten. Na afloop ontvangt de werknemer per post een duidelijk rapport met de besproken alternatieven. Ook neemt PROambt de organisatie uit handen, maakt alle afspraken en verzorgt alle voorbereidingen, zodat u er als werkgever verder niets aan hoeft te doen.

En voor alle gesprekken die plaatsvinden vóór 1 juni 2020 geldt bovendien een extra voordeel. De komende 2 maanden is het actietarief € 495 per persoon. Hebt u 1 of enkele kandidaten? Stuur hun e-mailadres, geboortedatum, telefoonnummer en naam naar frontoffice@proambt.nl en wij regelen de rest ! Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Hans weet alles over Joost®

Stuur een bericht Bel 06 524 11655

Hans weet alles over Pensioenuitvoering

Stuur een bericht Bel 06 524 11655

Georges weet alles over Generatiepact

Stuur een bericht Bel 06 554 19502

Kristel weet alles over Mobiliteit

Stuur een bericht Bel 06 552 58472

Georges weet alles over Duurzame Inzetbaarheid

Stuur een bericht Bel 06 554 19502

Stuur een bericht naar