Joost® faciliteert financieel inzicht voor iedereen

By 18 september 2019Joost®

Joost® faciliteert financieel inzicht voor iedereen

Sinds kort is Joost® als digitale adviseur bij PROambt aan de slag. Hij is in staat om razendsnel alle benodigde informatie te verzamelen via je smartphone. Joost® helpt met financieel inzicht en overzicht. Hij maakt zoeken in schoenendozen en ordners overbodig. Vervolgens gaat hij met jouw gegevens aan de slag om verschillende scenario’s door te rekenen. Hoeveel hou je netto over als je bijvoorbeeld een dag minder gaat werken? Snel, eenvoudig en veilig weet Joost® het correcte antwoord.

Nog niet zo lang geleden was financiële planning iets voor de grootverdieners in het private banking segment. Joost® maakt financiële planning voor iedereen bereikbaar. Dat is op zich al behoorlijk revolutionair. Hij is in staat om de gevolgen van allerhande life events financieel in kaart te brengen. Bijvoorbeeld een dalend inkomen in geval van overlijden van de partner of eerder met pensioen gaan. Sommige uitgaven zullen lager uitpakken, maar andere blijven gelijk. Joost® zet voor al deze gevallen de concrete cijfers op een rijtje. Inkomen en uitgaven: nu en straks!

Financiële fitheid

Individuele vraagbaak Joost® is absoluut een interessante arbeidsvoorwaarde. Door medewerkers op een laagdrempelige manier financieel inzicht te geven, wordt de financiële fitheid van medewerkers gestimuleerd. Ook een werkgever profiteert hiervan. Onderzoek wijst namelijk uit dat een financieel fitte werknemer beter presteert, minder ziek is en minder snel zal overstappen naar een andere werkgever.

Generatiepactdeskundige

Ook is Joost® inzetbaar als generatiepactdeskundige. Hij berekent het gezinsinkomen, inclusief vermogen, hypotheek en de uitgaven. De ervaring leert dat Joost® goed in staat is om medewerkers laagdrempelig en kosteneffectief te enthousiasmeren voor een generatiepact.

Sowieso weet Joost® van wanten in geval van pensioenplanning. Hij activeert loopbaankeuzes en berekent slimme combinaties, die de mogelijkheden om eerder met pensioen te gaan, in kaart brengen.

Joost doet het werk

Meer weten?

Joost® maakt financiële planning voor iedereen bereikbaar. Hij doet het werk. Via Google Play of via de App Store. Eenvoudig, veilig, snel en kosteneffectief. Benieuwd naar wat Joost® voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend informatie op via Joost@proambt.nl.

PROambt geeft toekomstperspectief! Volg ons op LinkedIn.

Hans weet alles over Joost®

Stuur een bericht Bel 06 524 11655

Hans weet alles over Pensioenuitvoering

Stuur een bericht Bel 06 524 11655

Georges weet alles over Generatiepact

Stuur een bericht Bel 06 554 19502

Kristel weet alles over Mobiliteit

Stuur een bericht Bel 06 552 58472

Georges weet alles over Duurzame Inzetbaarheid

Stuur een bericht Bel 06 554 19502

Stuur een bericht naar