Gegarandeerd een geslaagd generatiepact.

Generatiepact

Balans werk en privé

Met een Generatiepact kunnen oudere medewerkers minder uren gaan werken, met een aangepast salaris en behoud van pensioenopbouw. Zo halen zij op een gezonde manier in actieve dienst hun pensioen. Ook kan een Generatiepact gecombineerd worden met deeltijdpensioen. Dit zorgt voor een nog aantrekkelijker netto inkomen.

Door deelname aan een Generatiepact ontstaat ruimte voor instroom van jongeren. De organisatie verjongt en de ervaring van ouderen kan tijdig worden overgedragen.

De aanpak maakt het verschil

Hoe zorgt u ervoor dat het Generatiepact slaagt in uw organisatie? Dit is namelijk geen alledaagse bezigheid. Coördinatie tussen verschillende partijen noodzaakt een onafhankelijke partner met ervaring. Samen met u vormen wij het Generatiepact dat aansluit op de uitdagingen van uw organisatie. Wij nemen daarbij geen halve maatregelen. Van begin tot eind kunt u rekenen op onze expertise bij de implementatie.

Dat deze aanpak het verschil maakt, vinden wij niet alleen zelf. Al meer dan 270 organisaties uit verschillende sectoren kunnen het belang van deze aanpak onderschrijven.

  • Onafhankelijke partner met ervaring
  • Expertise bij de implementatie
  • Al meer dan 270 organisaties onderschrijven deze aanpak

Vakbond en Ondernemingsraad

Het Generatiepact is aan veel onderhandelingstafels onderwerp van gesprek. Een deskundige partij kan optreden als bruggenbouwer in een onderhandelingsproces. Na consensus op hoofdlijnen kan er snel geschakeld worden op technische en inhoudelijke aspecten. Dit zorgt voor het momentum waarmee u succes kunt behalen voor uw achterban.

Georges weet alles over het Generatiepact

Stuur een bericht Bel 06 554 19502