De digitale adviseur voor financiële fitheid.

Joost®

Demo aanvragen

Financieel inzicht voor iedereen

Joost® is uw digitale adviseur. Hij ondersteunt organisaties door medewerkers op laagdrempelige manier financieel inzicht te geven. Wij hebben Joost op basis van duizenden fysieke adviesgesprekken geleerd, interactief de juiste vragen te stellen. Deze innovatieve aanpak maakt financieel inzicht voor medewerkers van alle leeftijden toegankelijk en begrijpelijk.

Met Joost biedt u medewerkers een interessante arbeidsvoorwaarde waarmee zij financieel fit blijven. Ook u als werkgever profiteert hiervan. Onderzoek wijst namelijk uit dat een financieel fitte werknemer beter presteert, minder ziek is en minder snel zal overstappen naar een andere werkgever.

Generatiepact deskundige

Speciaal voor sociale partners hebben wij Joost veel geleerd over het Generatiepact. Hij inventariseert de wensen van de medewerkers. Op basis van de inkomsten en uitgaven berekent hij of het mogelijk en verstandig is om mee te doen aan het Generatiepact. Ervaring leert ons dat Joost goed in staat is om medewerkers laagdrempelig en kosteneffectief te enthousiasmeren voor het Generatiepact.

  • Financieel inzicht in Generatiepact voor medewerkers
  • Gezinsinkomen inclusief vermogen, hypotheken én uitgaven
  • Laagdrempelig en kosteneffectief

Regeling zware beroepen

Niet iedereen haalt het tot de AOW-datum. Daarom weet Joost binnenkort alles over de regeling zware beroepen uit het Pensioenakkoord. Medewerkers kunnen met Joost precies zien wat de combinatie met verlof en deeltijdpensioen voor het gezinsinkomen betekent.

PensioenPlanning

Kunnen mijn partner en ik eerder stoppen met werken? Of kunnen wij minder gaan werken? En hoe zit het dan met mijn inkomen, pensioen, hypotheek en uitgaven? Stuk voor stuk belangrijke vragen. Joost is daarom getraind om helder antwoord te geven op deze vragen. Hij kent alle slimme combinaties waardoor eerder met pensioen gaan vaak toch financieel haalbaar wordt.

  • Moderne pensioencommunicatie
  • Activeert medewerkers om loopbaankeuzes te maken
  • Slimme combinaties die eerder pensioen haalbaar maken
Joost doet het werk

Joost® doet het werk

Hij verzamelt met zijn mobiele applicatie financiële gegevens over inkomen, pensioen, vermogen en uitgaven in een handomdraai. Dit bespaart gebruikers veel tijd en maakt het spitten in schoendozen en ordners overbodig. Cruciaal om financieel inzicht laagdrempelig te maken.

Eerst zien en dan geloven.

Precies. Vraag daarom een demo aan.

Hans weet alles over Joost®

Stuur een bericht Bel 06 524 11655