Over PROambt

PROambt is een onafhankelijk pensioenadviesbureau voor werkgevers en werknemers bij de overheid en het onderwijs en in het bedrijfsleven en de gezondheidszorg. Wij maken u, uw organisatie en uw werknemers graag wegwijs in het veranderende pensioenlandschap en geven u een glashelder antwoord op uw pensioenvragen.

Wie zijn we?
Opgericht in 2002, is PROambt het eerste onafhankelijk pensioenadviesbureau voor werkgevers en werknemers in de publieke sector. De pensioenmaterie in dit veld is zeer complex en verandert voortdurend. Wij weten wat er speelt en helpen u graag met onze kennis en ervaring, die gebundeld is in ons groeiend aantal van 30 medewerkers.

Onze klanten zijn overheids-, onderwijs- en zorgorganisaties en hun medewerkers. Ons doel is hen te voorzien van professioneel pensioenadvies en hoogwaardige oplossingen tegen de laagst mogelijke kosten. Daarin is alle ruimte voor maatwerk en aandacht voor de persoonlijke situatie.

Betrouwbaarheid, integriteit en transparantie zijn onze voornaamste kernwaarden. Zij bepalen hoe we met elkaar én met onze klanten omgaan. Onze bedrijfscultuur kan het best worden omschreven als ambitieus, professioneel en resultaatgericht.

Wat doen we?
Wij adviseren werkgevers en werknemers in de publieke en private sector over inkomenszekerheid bij vervroegde pensionering, mobiliteit, arbeidsongeschiktheid en/of overlijden. Dat doen we vanuit een volledig onafhankelijke positie, zodat u altijd kunt rekenen op een betrouwbaar en objectief advies. 

Hoe gaan we te werk?
Elke klant is uniek. Onze aanpak is dan ook altijd individueel. Die begint bij een vrijblijvende oriëntatie op uw situatie en omstandigheden. Vervolgens brengen we uw huidige en toekomstige financiële positie zorgvuldig in kaart als basis voor ons advies. Dit (schriftelijke) advies lichten wij uitgebreid mondeling toe, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. 

Wij beschikken over een Certificaat van Goedkeuring Norm ISO 9001:2015. Processen en prestaties worden regelmatig geëvalueerd en continue verbeterd.

Meer informatie? Neem contact op Of bel: 06 524 11666