Organiseer financieel advies in een handomdraai.

Webshop

Aanmelden werkgever

Doorbraak in financieel advies

Vanaf nu is het makkelijker dan ooit om financieel advies te organiseren. Met bovenstaande knop meldt u snel, eenvoudig en veilig uw werknemers aan voor financieel advies. Heeft u al een account? Log dan snel in door rechtsboven op inloggen te klikken.

Nadat u het startsein heeft gegeven, gaan wij direct aan de slag. Wij nodigen uw werknemers uit en verzamelen hun persoonlijke informatie en gaan met uw werknemers in gesprek.  U krijgt toegang tot het dashboard, zodat u real-time op de hoogte blijft van de voortgang van alle adviesprocessen.

Nadat werknemers hun persoonlijke rapportage hebben ontvangen, krijgen zij toegang tot een online-omgeving met de besproken scenario’s. De evaluatiescore van werknemers wordt overzichtelijk in uw dashboard weergegeven. Op die manier weet u wat er speelt en houdt u er grip op.

Generatiepact

Als werkgever wilt u werknemers helpen weloverwogen te kiezen voor het generatiepact. Optioneel verzorgen wij een collectieve bijeenkomst met algemene informatie over het generatiepact. Centraal staat een individueel adviestraject toegesneden op de persoonlijke financiële situatie.

Nadat uw werknemers zijn aangemeld, kunt u de eenvoudig de tijdlijn instellen voor de collectieve bijeenkomst en de individuele gesprekken. Wanneer u het project heeft gestart, gaan wij direct aan de slag door iedereen uit te nodigen.

Regeling zware beroepen

Niet iedereen haalt vitaal de AOW-leeftijd. De regeling zware beroepen biedt dan een goede oplossing en PROambt geeft iedere werknemer concreet inzicht in de financiële gevolgen voor de persoonlijke huishoudportemonnee.

U meldt uw werknemers aan en PROambt adviseert iedere werknemer persoonlijk over de mogelijkheden van de regeling. Samen met gecertificeerd financieel adviseur wordt gekeken naar inkomsten, uitgaven en andere belangrijke zaken zoals de combinatie met deeltijdpensioen.

PensioenPlanning

Hebben uw werknemers vragen over hun pensioen en wilt u hen hierbij ondersteunen, zodat zij keuzes maken over duurzaam doorwerken of eerder met pensioen? Het organiseren van financieel advies was nog nooit zo eenvoudig. Meldt uw medewerkers aan en start met moderne pensioencommunicatie.

De gecertificeerd financieel adviseur bespreekt alle relevante situaties. Kunnen mijn partner en ik eerder stoppen met werken? Of kunnen wij minder gaan werken? En hoe zit het dan met mijn inkomen, pensioen, hypotheek en uitgaven? Stuk voor stuk belangrijke vragen. Vaak zijn slimme combinaties mogelijk waardoor eerder met pensioen gaan toch financieel haalbaar wordt.