Corona is geen showstopper

Corona is geen showstopper

Vorige week hebben wij u reeds bericht dat alle pensioenadviesgesprekken gewoon doorgaan, maar wel via een beeldverbinding. Dat geldt niet alleen voor de persoonlijke pensioengesprekken, maar ook de voorlichtingsbijeenkomsten gaan door in de vorm van een Webinar. Met de beeldverbinding zit de werknemer (soms een beetje onwennig) thuis en lijkt het gesprek met de adviseur op afstand een beetje vreemd. Achteraf zijn alle werknemers erg enthousiast over het pensioenadviesgesprek via internet. Zelfs voor wie deze manier van communiceren een eerste kennismaking was met deze moderne techniek.

PROambt maakt gebruik van video-tool ‘Zoom Meetings’ dat gebruikersvriendelijk is. Het werkt in de praktijk heel simpel. De adviseur stuurt een link en de werknemer klikt op die link, en alles gaat verder vanzelf … De werknemer krijgt enkele vragen of het computergeluid aanstaat en of de computercamera aanstaat. Vervolgens komt de werknemer automatisch “aan tafel” bij de adviseur. Uiteraard kan ook de partner bij het gesprek aanschuiven.

Omdat ieders reistijd ook flink is afgenomen (zonder auto of fiets van de woonkamer naar de zolderkamer …), blijft er meer tijd over voor andere dingen. En mocht u zich thuis vervelen? Wij propageren daarom het motto “heeft u niets te doen, denk dan eens aan je pensioen …”

Hans weet alles over Joost®

Stuur een bericht Bel 06 524 11655

Hans weet alles over Pensioenuitvoering

Stuur een bericht Bel 06 524 11655

Georges weet alles over Generatiepact

Stuur een bericht Bel 06 554 19502

Kristel weet alles over Mobiliteit

Stuur een bericht Bel 06 552 58472

Georges weet alles over Duurzame Inzetbaarheid

Stuur een bericht Bel 06 554 19502

Stuur een bericht naar