Stimuleert loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling.

Mobiliteit

Vitaliteit

Plezier op het werk zorgt voor betere resultaten en verlaagt het arbeidsverzuim. Onze inspiratieworkshops en korte loopbaantrajecten maken mensen bewust van hun eigen talenten en verantwoordelijkheden. Er wordt aandacht besteed aan persoonlijke groei, werk-privé balans, werkgeluk en efficiënter werken. Deze trajecten verhogen de productiviteit van medewerkers en voorkomen ziekteverzuim en stress. Ons doel: meer werkplezier door zelfregie over eigen werk en loopbaan.

Boventalligheid

Wanneer iemand boventallig wordt verklaard, zien we de paniek toeslaan. Werknemers hebben vaak jarenlang voor een werkgever gewerkt en een gevoel van onrecht kan overheersen. Wij adviseren werkgevers medewerkers in deze situatie intensief van werk-naar-werk te begeleiden om een WW-situatie te voorkomen. Onze deskundigen brengen alle kansen in kaart en helpen bij een eventuele carrièreswitch. Veelal biedt een mobiliteitsdienstverband (contractovername) de snelste weg naar een succesvol eindresultaat. De kandidaat kan zich – niet gehinderd door allerlei financiële risico’s en onzekerheden – maximaal concentreren op het vinden van een nieuwe uitdaging.

Werkloosheid

Wij willen iemand in de WW zo snel mogelijk helpen aan een nieuwe uitdaging. Hoe sneller, hoe beter. Ontslag of een volgende loopbaanstap heeft vrijwel altijd effect op de financiële situatie van de kandidaat, maar de concrete gevolgen zijn hem of haar vaak niet duidelijk. Wij maken de gevolgen inzichtelijk op het gebied van het inkomen, vermogen én pensioen. Ook de voormalig werkgever, die mogelijk als eigenrisicodrager de kosten van de WW betaalt, is gebaat bij een snelle herplaatsing. Wij weten dat ons intensieve loopbaantraject in combinatie met de financiële vitaliteitsscan het snelste leidt tot een nieuwe werksituatie. 

Kristel weet alles over Mobiliteit

Stuur een bericht Bel 06 552 58472